майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Актьорът Арми Хамър, обвинен от българка в брутално изнасилване, няма да бъде съден
Важно Свят

Актьорът Арми Хамър, обвинен от българка в брутално изнасилване, няма да бъде съден

Актьорът Арми Хамър няма да бъде изправен пред наказателни обвинения в окръг Лос Анджелис във връзка с разследване срещу него за сексуално насилие, съобщиха прокурорите в сряда.

„Случаите на сексуално насилие често са трудни за доказване, поради което възлагаме на нашите най-опитни прокурори да ги разглеждат“, каза в изявление Тифини Блекнъл, директор на Бюрото по комуникациите, „В този случай тези прокурори извършиха изключително задълбочена проверка, но установиха, че към момента няма достатъчно доказателства, за да повдигнем обвинение на г-н Хамър в престъпление.“

Хамър бе главният заподозрян в случай на сексуално посегателство, за което е докладвано на полицията на 3 февруари 2012 г., каза говорителят на полицията в Лос Анджелис полицай Дрейк Мадисън през март същата година. Полицията не дава повече подробности за инцидента или кой е подал сигнала.

На 18 март 2021 г. на видео пресконференция млада жена каза, че на 24 април 2017 г. в Лос Анджелис Хамър я е изнасилвал в продължение на четири часа, блъскал е главата й в стена и е измъчвал. Тя се появи пред камерата, но се представи само с малкото си име – Ефи:

„На 24 април 2017г. Арми Хамър ме изнасилва в продължение на 4 часа. Той удряше главата ми в стената, оставяйки следи по  лицето ми. Той биеше стъпалата ми с камшик и те ме боляха при всяка крачка, която правех през следващата седмица. По време на тези 4 часа се опитвах да избягам, но той не ме пусна. Мислех, че ще ме убие. Той си тръгна без да му пука за мен.“

Впоследствие стана ясно, че зад шокиращите разкрития стои млада жена, която живее в Европа. Чуждестранни медии успяха да открият нейните лични профили в Instagram и Facebook, от които се разбира, че тя тогава е на 24, от България и се казва Ефросина Ангелова. С Арми Хамър се запознават през 2016 г., когато тя е още на 20 години, чрез интернет, след което започват връзка. Ефи разказва как в началото актьорът бил много мил с нея, но с времето започнал да я контролира, да я заплашва и дори я удрял с камшик.

„Като прокурори, ние имаме етична отговорност да повдигаме обвинения само по случаи, които можем да докажем достатъчно убедително“, каза Блекнъл“… Поради сложността на връзката и невъзможността да докажем сексуален контакт без съгласие, насилствен сексуален контакт, ние не сме в състояние да докажем случая в достатъчна степен.“

Адвокатът на жената – известната специалистка в този вид случаи Глория Олред, каза, че са дадени показания на полицията в Лос Анджелис, включително снимки на нараняванията на жертвата. Олред отказа да каже кога са направили оплакването и не потвърди, че полицията в Лос Анджелис разследва това, подадено през февруари.

Адвокатката Глория Олред се прочу в България покрай делото, което американската репортерка Джени Суши заведе срещу Кубрат Пулев за целувката след мача му в САЩ през март 2019 г. Именно Олред изпрати Кобрата на специален курс за превенция срещу сексуални посегателства на жени и му издейства 6-месечна принудителна почивка от бокса.

Адвокатът на Хамър коментира в изявление, че от самото начало той е твърдял, че всичките взаимодействия на актьора с жената и всеки друг сексуален партньор „са били напълно по взаимно съгласие, обсъдени и съгласувани предварително и с взаимно участие“.

В изявлението обвиненията й са окачествени като „търсене на внимание и погрешни“. То посочва, че „собствената й кореспонденция с г-н Хамър подкопава и опровергава нейните възмутителни твърдения“.

Арми Хамър си е партнирал с десетки популярни актьори, сред които Леонардо Ди Каприо и Клинт Истууд. Става известен с ролите си в „Призови ме с твоето име“ и „Социалната мрежа“. Самият той отрича всички обвинения.

За насилие от негова страна обаче разказва друга негова бивша приятелка – Кортни Вучекович, според която фетишите му са били изключително плашещи./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...