майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Зов за помощ: Да дадем шанс на Георги да живее и да отгледа дъщеричката си
Важно Здраве Истории

Зов за помощ: Да дадем шанс на Георги да живее и да отгледа дъщеричката си

Младият баща Георги Пещерски е диагностициран с тежко заболяване, което изисква доста пари за лечението. Негови близки се свързаха с ПловдивПрес и помолиха да помогнем.

 

Здравейте, мили хора!

Казвам се Георги Пещерски на 36г. и съм диaгностициран с остра лимфобластна левкемия. Обръщам се към Вас с молба за помощ в събирането на средства за лечението ми в Турция.

Истината, е че никой не е подготвен за това и никой не вярва, че ще има нужда от помощ, но ето, че сега аз изпращам моя зов към вас.

Преди 6 месеца, се роди нашата прекрасна дъщеря Мария, но щастието ни беше застигнато от тежката диагноза.
Всичко започна април 2023г., когато се разболях, но за мен това беше просто поредния вирус. Времето минаваше, а аз се чувствах все по-зле – отпадналост, главоболие, болки в ставите, за 10 дена свалих 20 кг. Всички тези симптоми ме принудиха да се консултирам с лекар.
Бях приет в хематологичното отделение във ВМИ гр.Пловдив. След направените кръвни изследвания, се установи, че имам по-сериозен проблем. Беше ми взета биопсия и изпратена в  СБАЛХЗ гр.София. Последваха най-дългите и мъчителни 21 дни, в които всеки ден се молехме резултатите да са добри и всичко да е просто една огромна грешка.

След 21 дни чакане, диагнозата се потвърди – лимфобластна левкемия.  Заминахме за Турция, където да потърсим второ мнение. На следващия ден вече бяхме в болница GAZIOSMANPASHA гр.Истанбул. Повториха всички изследвания и след по-малко от 36 часа, резултатите бяха излезнали, а диагнозата потвърдена.

За съжаление, сумата за лечението е непосилна за нашето семейство и въпреки огромната помощ от семейството и приятелите ни, имаме нужда и от Вашата помощ.
Офертата за лечението е 100 000 евро. Затова ви молим за вашата помощ и подкрепа. Вярваме, че заедно може да се справим и съберем необходимата сума.

Благодаря на всички, които ще лишат себе си, децата си и семейството си, за да помогнат на нашето да остане цяло и аз да бъда пълноценен баща и съпруг.

 

Как и къде да дарим – ТУК

 

Благодаря Ви от сърце, че сте до нас! ❤️

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...