майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Кметът на „Източен“ награди училищните шампиони по футбол
Важно Градът Пловдив Пловдив Важно Район Източен Спорт

Кметът на „Източен“ награди училищните шампиони по футбол

Общо 10 отбора и над 100 участници се включиха в ежегодния футболен турнир под патронажа на кмета на район „Източен“ Иван Стоянов, провеждан с отбори от учебните заведения. В надпреварата участваха ученици от 2 възрастови групи – юноши младша от 5-7 клас и юноши старша от 8 -12 клас.

Състезанието започна с груповата фаза на юноши старша, в която 1-во място спечели отборът на ПГСАГ „Арх. Камен Петков“, с голмайстор Веселин Локов.

Втори се класираха децата от СУ „Найден Геров“, а третото място е за ПГТ „Проф. Асен Златаров“. След изключително интересен финал и дузпи, шампиони във втората възрастова група станаха играчите от СУ „Найден Геров“, следвани от отборите на ОУ „Д. Дебелянов“ и ОУ „В. Левски“, а голмайстор на групата е Илиян Черпоков от ОУ „В. Левски“.

Това е поредно издание на традиционния турнир за „Купата на Кмета“, което тази година се проведе в зала Атрим Арена. Всички деца си тръгнаха като победители, изпълнени с приятни емоции и амбиции за усъвършенстване в спорта.

Отличените награди лично кметът на район „Източен“ Иван Стоянов, заедно с националът до 21 години Тодор Павлов, когото кметът даде за пример на талантите, как да съчетават успешно спортните постижения и учението.

Кулминационният завършек на спортното мероприятие бе демонстративната футболна среща между отбора на Кмета и този на треньорите. Като любезен домакин, Иван Стоянов връчи купата на отбора на треньорите.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...