майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Правят аутопсия на тялото на Ангел Христов
България Важно

Правят аутопсия на тялото на Ангел Христов

Днес се очаква да бъде извършена аутопсията на тялото на Ангел Христов – единият от известните братя Галеви. След 11 години издирване стана ясно, че той е в родното си село Ресилово, но се оказа мъртъв.

Направената ДНК експертиза вече показа, че тялото е на Христов. Аутопсията беше поискана от МВР, за да се установи причината за смъртта и кога е настъпила.

Това ще даде яснота и кога Ангел Христов е влязъл в страната. Вътрешният министър Иван Демерджиев заяви, че Христов не е бил засечен на нито една от границите ни, съобщи БНТ.

Стана ясно и че се изяснява дали издирваният бизнесмен е влязъл жив или е бил докаран само трупът му на територията на страната.

„Не е доказано, че лицето е починало тук. Само се твърди. Не познавам починалото лице, не съм разговаряла и с близките му“. Това каза кметицата на село Ресилово Мариана Доцина за смъртта на Ангел Христов.

Тя отрече на територията на селото да е обсъждано, че Ангел Христов се е прибрал. „Не познавам починалото лице, нито негови близки. Виждала съм Ангел Христов само на снимка. Не съм имала контакт с тях. По постоянен адрес са регистрирани починалото лице, но не мога да кажа дали цялото му семейство е регистрирано на него“, добави кметът на Ресилово.

Пламен Галев и Ангел Христов се издирват с червена бюлетина на Интерпол от 2012 година след влязла в сила присъда за рекет и изнудване./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...