A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Асеновград » Плуване, йога и изкуства в детската лятна академия на Асеновград
Асеновград Регион

Плуване, йога и изкуства в детската лятна академия на Асеновград

Летни забавления за най-малките организират от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) към община Асеновград, съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски”.

Форматът „Шарена ваканция“ продължава с нови предизвикателства за малчуганите на възраст от 7 г. до 13 г. Заниманията се провеждат в продължение на два месеца – от 1-ви юли до 30-и август. Записването започва от 12.06.23 г. (понеделник). Лятната академия за деца в Асеновград е напълно безплатна.

Активностите в тазгодишната „Шарена ваканция” са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 12 до 26 юни, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, разположен на ул. „Цар Иван Асен II” №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат).

Всяко дете има право да избере до две дейности. Класирането в групите по занимания ще се извършва по реда на подаване на заявленията, като резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 – Божидар Носиков./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...