майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Паметни фрази » Корнелия Нинова: Родихте еднорък и двуглав Франкенщайн
Паметни фрази

Корнелия Нинова: Родихте еднорък и двуглав Франкенщайн

БСП ще гласува против правителството „Денков – Габриел“ заяви от парламентарната трибуна лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Тя изтъкна, че партията предлага алтернатива на тази коалиция и ще го докаже с алтернативни политики. Разчете заявката на Асен Василев за бюджет с 3% дефицит без орязване на социалните плащания като замразяване на плащанията.

„Българската история познава исторически компромиси в името на България, но това не е политически компромис, не е и в интерес на България. Това е компромис на две задкулисни кохорти в името на собственото им оцеляване.

Корнелия Нинова

Паралелната държава се прегрупира, за да възкръсне и да продължи да управлява. Това прегрупиране минава през трупове през последните дни – буквално. Всичко това се увива в целофан и се представя на българските граждани като евроатлантическо правителство.

Кой ви е казал, че корупцията, кражбите, замитането на следи, заменянето на постове в държавата, подписано с кръв, подмяната на изборните резултати с алабаба с президента, възпрепятстването на правосъдието, криейки се зад имунитети, са европейски ценности? Вашият евроатлантизъм се свежда до послушание, превиване на гръб пред силните, войната в Украйна и джендър идеологията. И няма нищо общо с върховенство на закона, справедливост, равнопоставеност, демокрация и защита на българския национален интерес в общия ни европейски дом.

Това, което родихте днес, е еднорък и двуглав Франкенщайн. Днес би трябвало поне двама джентълмени от двете групи да си отрежат по една ръка. И както потвърдихте, понеже си нямате доверие, ще си сменяте главите, за да продължи да управлява тялото – еднорък и двуглав Франкенщайн

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...