майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Адам Стоков: Търсихме 4 месеца точен човек за изпълнителен директор на Локо (ВИДЕО)
БГ Футбол Важно Локо Пловдив Спорт Спорт Важно

Адам Стоков: Търсихме 4 месеца точен човек за изпълнителен директор на Локо (ВИДЕО)

Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив даде официална пресконференция, на която един от двамата собственици наклуба – Адам Сотков, официално представи Павел Колев като изпълнителен директор на клуба.

Десислава Ивановa внесе яснота около новия договор с WINBET, а Валентин Николов даде пояснения за новата официална фланелка за сезон 2023-2024. Бе представен също Антон Иванов. Той ще е административен директор в клуба.

„Трябва да дефинираме какво значи средно-европейска величана. За мен първото е отборът да има стадион. Той се изгражда в момента. В тази насока имаме стъпка напред. Другото е да изграждаме собствени играчи. В това също смятам, че има стъпка напред. Третото е отборът да може да се самоиздържа. Това, което се боря, откакто съм в Локомотив, е да преборя мнението в пространството, че който се занимава с футбол трябва да претърпи само загуби, защото футболът е губещо звено. Има доста примери и в България, и извън България не е вярно. Стъпките да се самоиздържа също започват да се правят. Това е свързано с бавни процеси. Стъпката да сме отбор от средна-европейска величана, нямаме предвид, че ще играем финал на ШЛ. Имаме предвид да сме отбор, който постоянно излиза в Европа, добира се до групите и да се самоиздържа. Трябва да имаме професионален колектив, който се събира бавно. Това ни отне 4 месеца да намерим професионалист, който да бъде изпълнителен директор“, коментира Адам Стоков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...