майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Градът » Откриха TRUCK EXPO 2023 в Панаира – над 40 фирми представят най-новите си модели на автомобили
Градът Община Пловдив Случка на деня

Откриха TRUCK EXPO 2023 в Панаира – над 40 фирми представят най-новите си модели на автомобили

40 фирми, над 100 бранда в експозиция на 20 000 кв.м. в Международен панаир Пловдив

“В следващите три дни Пловдив ще бъде индустриалната столица на България“, каза на официалното откриване на TRUCK EXPO 2023 пловдивският кмет Здравко Димитров. В речта си на церемонията той подчерта, че повод за думите му са мащабите на специализираното изложение, което започна днес в Международен панаир Пловдив.

Над 40 фирми и 100 бранда представят най-новите си модели на автомобили с инвестиционно предназначение. Експозицията се разгръща на близо 20 000 кв. метра изложбена площ. Данните съобщи главният директор на Панаира доц. д-р Иван Соколов.

Той благодари на организаторите на събитието от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България за партньорството и изключителния професионализъм. „Уверен съм, че TRUCK EXPO 2023 ще бъде факторът, който ще заздрави връзките между професионалистите в индустрията и ще ги насърчи да променят бъдещето“, изтъкна доц. Соколов и пожела успешни сделки на изложителите.


Посетителите ще станат свидетели на множество премиери и презентации на новости, ексклузивни събития, игри, забавления и много изненади. Професионалисти, собственици на транспортни компании и почитатели на тежките машини ще видят за първи път в България десетки нови технологии и модели. “В TRUCK EXPO 2023 участват носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2023 г.“, оповести Иван Ушев, член на УС на Асоциацията на автомобилните производители (ААП). В приветствието си той открои предизвикателствата, на които индустрията отговаря с технологични, безопасни и екологични решения. По думите му присъствието на голям брой електрически модели в изложението е ясен знак за бъдещето на транспорта.

Изпълнителният директор на ААП Татяна Груева акцентира върху необходимостта от партньорство с държавните институции, за да се преодоляват трудностите, с които се сблъсква секторът. Тя поясни, че българските компании разполагат с модерен автофлот и предлагат конкурентна европейска услуга. Целият комплекс от основни и съпътстващи дейности е наличен на щандовете на TRUCK EXPO 2023, стана ясно от думите й. „За нас е чест да подкрепяме колегите , затова събитие като днешното са истински празник“, каза от името на организаторите Татяна Груева.

Тя получи ваучер на стойност 500 лева за реклама в специализираното за автомобилната индустрия издание АВТО ЗОНА. Медията, която е партньор на TRUCK EXPO 2023, изненада със същия жест и един от изложителите – БУЛАУТО България АД. Компанията отбелязва 30-я си рожден ден и посрещна посетителите на щанда си с много настроение и забавни изненади.
Изложението, което започна днес, ще продължи до 10 юни, събота. Входът е свободен./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...