майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Гроздан Караджов: Никой не ме е питал да съм министър на транспорта
България Важно Политика

Гроздан Караджов: Никой не ме е питал да съм министър на транспорта

Гроздан Караджов

Мнозинството им може да изкара и 4-годишен мандат. Съдържанието на кабинета е лицемерие. ГЕРБ и ПП-ДБ не могат да се гледат, в залата трудно се поздравяват, карат се при дебати. Какво правителство може да се гради в това? Това е коалиция на лъжата. Не е имало в историята толкова грубиянска лъжа. Мен никой не ме е питал да съм министър на транспорта, нито от ГЕРБ, нито от ИТН. Това каза в „Денят на живо“ по NOVANEWS бившият регионален министър Гроздан Караджов.

По думите му е чувал от колеги, че Радостин Василев има способ да записва разговорите с хора. „Аз не съм слушал друг негов направен запис. Макар и да е направен по скрит начин, участниците не са знаели, разкри много неща, катализира спояването на коалицията, която излъчи правителство. Надеждата за промяна е абсолютно погасена, нямам никакви очаквания от този кабинет. Разговорите с нас и БСП бяха имитационни заради ПП и успяха, Бойко е победител“, подчерта Караджов.

Според него абсолютно умишлен е гласуването „за“ избора на Пеевски в конституционната комисия. „Целта беше да разобличим лицемерието на ПП-ДБ. Говореше се, че сме прокси на ДПС, но не се представя нито един факт. Никога не сме се виждали в затворени стаи с ДПС, в присъствието на Пеевски, нито сме преговаряли с тях по какъвто и да е въпрос. Не ние ще внасяме общ законопроект за изменение на Конституцията. Не сме ние в коалиционно правителство, подкрепено от двете знакови фигури на ДПС. С „въздържал се“ гласуваха 4-мата лидери на ПП-ДБ. Не ние, а те подкрепят ДПС“, коментира той.

По казуса с главния прокурор Караджов заяви, че маските са паднали. Относно сключването на договори от регионалното министерство сподели, че е разплатил само суми, позволени от НС. „Приветствам проверките. При АМ „Струма“ става дума за строителството на последния участък от Кресненското дефиле. Там наистина оставих спасително въже за този проект иначе никога нямаше да имаме магистрала, а сега до 2030 г. имаме възможност да го построим“, посочи Караджов. И допълни, че 2 млрд. трябва да бъдат платени за саниране.

„25 или 30% трябва да е минимума, под който не трябва да спадат присъстващите на общо събрание“, смята ексминистърът./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...