A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Градът » Тази красавица от Пловдив е сред финалистките на Miss Green Bulgaria
Градът Общество Пловдив Суматоха

Тази красавица от Пловдив е сред финалистките на Miss Green Bulgaria

Красавица от Пловдив очарова журито на Miss Green Bulgaria и се класира за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

22-годишната Никол Митева е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие. Мисията на Miss Green Bulgaria е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за красота и мода Miss Green Bulgaria поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се бори и Никол Митева от Пловдив.

Никол е студентка и завършва последна година от своето обучение в специалност „Счетоводство и контрол“. Следването тя съвместява с работата си като търговски представител. .

В свободното време Никол обича да се забавлява с приятели и семейството си.
Можете да подкрепите красивата представителка на Пловдив в надпреварата за титлата „ Miss Green Bulgaria Online”, като гласувате на следния линк: https://www.instagram.com/p/CteVkVZtfal/
Всички, които искат да подкрепят Никол на живо, могат да се запознаят с програмата на събитието тук: https://goo.su/JfU4Dr7

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...