Новини от Пловдив » Бизнес » Транспорт » Нова организация на две ключови кръстовища в Пловдив от днес
Пловдив Пловдив Важно Транспорт

Нова организация на две ключови кръстовища в Пловдив от днес

Нова организация на движението се въвежда от днес 23 юни (петък), на две кръстовища в Пловдив, информират от „Организация и контрол на транспорта“. Решението за това е взето от Експертния съвет към Общинската комисия по безопасност на движението по предложение на експертите от общинското предприятие, като целта е да се облекчи трафикът.

Премахва се светофарната секция за десен завой от ул. „Скопие“ към бул. „Македония“ на кръстовището между двете пътни артерии. До пътен знак Г2 – „Движение само надясно след знака“ ще бъде монтиран знак Б2 – „Стоп“. Според направеното обследване това ще намали престоя на автомобилите, пътуващи в посока към Бетонния мост.

По същия начин се реорганизира движението и на кръстовището до Художествената галерия „2019“. Идващите от ул. „Преслав“ няма да чакат светофарът да светне зелено за десен завой по ул. „Гладстон“ в посока към бул. „Руски“. И там светофарната секция ще бъде свалена и ще бъде поставен знак „Стоп“.

Промените предстои да бъдат направени в петък, за да може през предстоящите почивни дни участниците в движението да се адаптират към тях, допълват от ОП „Организация и контрол на транспорта“./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...