Новини от Пловдив » Важно » Елена Филева нахъса Атлетик Куклен за новия сезон
БГ Футбол Важно Куклен Регион Спорт Спорт Важно

Елена Филева нахъса Атлетик Куклен за новия сезон

Атлетик-Куклен

ФК “ АТЛЕТИК “ започна футболната си подготовка с нови попълнения

ФК “ АТЛЕТИК “ гр. Куклен, започна подготовката си за новия сезон на Трета Югоизточна лига – мъже. Участието на всеки тим в първенството от „В“ група е предизвикателство и изисква сериозен тренировъчен процес. Ето защо месец преди първите дати от спортния календар „АТЛЕТИК “ влиза във форма.

Председателят на Общинския съвет Елена Филева присъства на първата тренировка и пожела на обновения тим повече успехи през новия сезон. Тя поздрави и спортното ръководството на клуба.

Атлетик-Куклен

„Изминалият полусезон беше труден и изпълнен с предизвикателства пред отбора, но аз съм сигурна, че с нови сили ще се преборите за предните позиции в групата. В мое лице имате приятел и сподвижник и можете да разчитате на пълната ми подкрепа“- обърна се към спортно-техническия състав на клуба Елена Филева.

Атлетик-Куклен

На откриването присъстваха спортният директор Иван Паунов, Борислав Гюзлев и треньорите Господин Мирчев, Ванчо Траянов и Олгин Чобан. „Тези месеци бяха изключително трудни по отношение на осигуряване на финансиране на спортните клубове изобщо в община Куклен. Ръководството на ФК“Атлетик“ със собствени усилия успя да посрещне всички нужди и на мъжкия, и на двата детски отбора, за което още веднъж заслужават адмирации за стоицизма им. Изключително важно е една от визитките на Куклен, футболния отбор, да продължава да се развива“ бяха думите на Иван Паунов.
Поредната приятелска домакинска контрола ще бъде на 15.07 от 10ч. с „Локомотив Пловдив“ .

Атлетик-Куклен

Атлетик-Куклен

Атлетик-Куклен

/ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...