Новини от Пловдив » Асеновград » Община Асеновград: Ползвайте асансьора само по предназначение
Асеновград Регион

Община Асеновград: Ползвайте асансьора само по предназначение

Многократно община Асеновград установява, че деца и тийнейджъри блокират асансьора, монтиран след обновяването на централния площад в града.

По този начин се ограничава достъпът на трудно подвижни хора и родители с детски колички. Асансьорът е изграден с цел улеснение на гражданите до II и III площадни нива и е недопустимо да се превръща в обект на игра или вандалщина.

Асансьорът е модерен, функционира със съвременна технология и електроника, с цел при авария да се отреагира възможно най-бързо.

Община Асеновград отправя апел към родителите да обърнат внимание на децата си, относно опазването на общинското имущество, защото то е на всички нас, гражданите. В случай, когато съоръжението се превръща в обект на игра и
бива умишлено блокирано, се разходват ненужно време и човешки ресурс, от парите на всички данъкоплатци, за да може същото да бъде отремонтирано и отново въведено за безопасна експлоатация.

Едновременно с това, точно в този момент, асансьорът може да се окаже от спешна необходимост на трудно подвижно лице. Община Асеновград призовава съоръжението да се ползва само и единствено по предназначение. И информира, че 24-часовото видеонаблюдение функционира и всяко умишлено блокиране на асансьора се докладва на РУ – Асеновград, като вандалска проява, с цел да бъдат установени и наказани извършителите./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...