Новини от Пловдив » България » България » Назначиха зам.-министри на МВР и финансите
България Важно Политика

Назначиха зам.-министри на МВР и финансите

Ивелина Дундакова

Ивелина Дундакова е назначена за зам.-министър на вътрешните работи, а Милена Райкова за зам.-министър на финансите, съобщиха от правителствения пресцентър.

Ивелина Дундакова е дългогодишен кадър на МВР Към настоящия момент е началник отдел „Регионално сътрудничество и международни организации“ в дирекция „ЕС и международно сътрудничество“, а преди това е била главен експерт в дирекция „Анализ и политики“ в МВР.

Ивелина Дундакова е заемала поста на съветник към Националния координатор за противодействие на тероризма и сигурността под Министерството на правосъдието и сигурността в Нидерландия. Тя е работила и като анализатор на риска в данъчната служба към Министерството на финансите в Нидерландия.

Завършила е международни отношения и проблеми на сигурността в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и управление, икономика и право в „Inholland University“ в Ротердам.

Милена Райкова е работила в Сметната палата – била е съветник на председателя и главен експерт в същата институция. Райкова е работила като финансов контрольор в Българската национална телевизия и като главен финансов инспектор в Агенцията за държавна финансова инспекция. Милена Райкова има богат опит и в частния финансов и застрахователен сектор. Магистър е по финанси и кредит от Университета за национално и световно стопанство – София.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...