A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » Костадинов: Кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност
България Важно Коментари Мнения Политика

Костадинов: Кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност

Костадин Костадинов
Костадин Костадинов
Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира в страницата си в социалната мрежа фейсбук кризата в Нигер.
„Вече две седмици в Нигер има криза. Армията взе властта, обърна политическия курс на страната от САЩ към Русия, на път е да изхвърли чуждите военни бази (на Франция) от територията си, заявява намерение да национализира чуждите концесии на своя земя. На практика – революция, невиждана отдавна по света, и сравнима с такива крупни събития като Кубинската революция на Фидел Кастро. На всичкото отгоре някои съседни държави, марионетки на САЩ и Франция, заплашват Нигер с интервенция и окупация, а самата Франция директно бомбардира Нигер.
Откъдето и да го погледнеш, това си плаче за сърцераздирателна кампания от страна на родната фашизмократична общност. Погазени са изконните еврофашистки ценности (преклонение пред САЩ, предоставяне на ресурсите за разграбване от САЩ или европейски държави, даване на военни бази и т.н.), има намеса на архиврага Русия, здравите марионетни сили от чужбина се готвят за война.
Само че няма нигерски знаменца по профилите, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за военна помощ. Няма нищо. А няма, и няма да има, поради една много проста причина – на домораслите ни фашисти не им пука за каквито и да било човешки същества освен за тях самите. Те и Украйна мразят и ненавиждат, и в момента, в който украинският народ отхвърли нацисткият марионетен режим, ще изразят тази своя омраза съвсем открито. Най-вече, разбира се, мразят Русия, но тъй като Нигер е толкова далеч от тях, че родните жълтопаветни мизантропи дори не могат да го намерят на картата, в този случай някак си пропускат редовната антируска кампания. А като почнат да търсят се колебаят за Нигер ли ставаше дума, или за Нигерия.
Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в античовешката евроатлантическа тълпа – лицемерието и човекофобията, или потресаващата простащина и неграмотност, гарнирани с високомерно презрение към всички останали хора. Едно е ясно обаче – кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност.“, написа Костадин Костадинов в страницата си в социалната мрежа Фейсбук.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...