Новини от Пловдив » България » Кирил Петков: Абсолютно неприемливо е през 2023 година в България да има показни убийства
България Важно Крими Мнения ФБстатус

Кирил Петков: Абсолютно неприемливо е през 2023 година в България да има показни убийства

Кирил Петков

Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има показни убийства. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“  Кирил Петков в своя публикация във Facebook по повод покушението срещу Алексей Петров, при което беше ранена и 48-годишна жена, която се разхождала с него в района на „Бай Кръстьо“ във Витоша.

„Нито е приемливо чуждите служби за сигурност да откриват българи – руски шпиони в Обединеното Кралство, докато ние научаваме за пореден път от медиите. Нито безучастно да слушаме за поредните ужасяващи хроники за убийства и насилие“, пише той.

„Всичко това говори за нуждата от спешна реформа в сектор сигурност. Службите трябва да започнат да работят ефективно. Националната сигурност не може да остане само като заглавие на една от тях, а да бъде основна задача и приоритет. Време е за спешни и дълбоки реформи. Ще работим заедно с правителството да постигнем истински и бързи резултати. Още през септември ПП-ДБ ще внесем отново законопроектите за подобряване на работата на българските служби за сигурност и освобождаването им от чужди зависимости“, пише още Петков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...