Новини от Пловдив » Важно » Кричим празнува 54 години от обявяването му за град (СНИМКИ)
Важно Кричим Регион

Кричим празнува 54 години от обявяването му за град (СНИМКИ)

Базар „Произведено в Кричим“, детски час на науката, концерти, театър и още куп мероприятия белязаха празника

„Пожелавам на всички наши съграждани здраве и сили, вяра и упоритост, за да преодоляваме предизвикателствата на времето, в което живеем, за да успяваме въпреки трудностите, да бъдем удовлетворени от постигнатото и да не спираме да обичаме нашия град Кричим и България! Нека не пестим усилия, за да бъде градът ни такъв, какъвто сме мечтали ние и нашите предци, и какъвто заслужават нашите потомци!“, заяви кметът на община Кричим Атанас Калчев. 

В събота бяха кулминацията на тържествата. Преди обед в центъра на града се проведе базар „Произведено в Кричим“, а след това Детски научен клас „Магията на чудесата“ и концерт на Богдан Томов.

Вечерта жителите и гостите на града гледаха Площаден театър „Имало едно време … Кричим“, с режисьор Исмаил Ходжев, а в главните роли се превъплътиха малки и големи кричимски самодейци.

Беше отслужен празничен водосвет, а след него кметът на община Кричим Атанас Калчев  поднесе поздравителен адрес по повод празника.

След това се състоя концерт на гръцката звезда Йоргос Ясемис. Честванията приключиха с концертна програма „С България в сърцето” и Николай Учкунов и лазерното шоу „Танцуващи светлини“.

Днес, 27 август, от 21 часа на стадион «Христо Ботев» в гр. Кричим ще се прожектира лятно кино под звездите „Игра на доверие“.

Режисьор е Мартин Макариев, участват: Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори, Александър Димов, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Китодар Тодоров и други. Продуценти са Яна Маринова, Мартин Макариев и Александър Сано.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...