A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » В Бургас изпратиха съдия Москова и дъщеря й
България Важно Инциденти

В Бургас изпратиха съдия Москова и дъщеря й

Близки и приятели изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря й д-р Даниела Йорданова, които станаха жертва на потопа, залял Южното Черноморие. Изминаха пет дни от природното бедствие, причинило много щети и отнело живота на четирима души. Съдия Москова и дъщеря й, ветеринарният лекар д-р Йорданова, са две от тези четири жертви. Те загинаха при срутване на мост. Техни близки се събраха днес, за да ги изпратят в последния им път в Бургас.

Кметът на Малко Търново, откъдето е започнала кариерата на съдия Москова, сподели: „Много е тъжно. Тя беше един изключително коректен и прям човек
Висшият съдебен съвет изразяват искрени съболезнования и съпричастност към семейството и близките на Мария Москова. „Мария Москова беше всеотдаен човек, отличен съдия и ерудиран магистрат, уважавана и ценена както от своите колеги, така и от юридическата общност в съдебния район на Апелативен съд – Бургас”, се казва в съболезнователния адрес.

Кметът на Царево ще направи предложение до общинския съвет една от улиците в потопения квартал Василико да носи името на д-р Даниела Йорданова.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...