майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Обявяват „Най-добрият квартал за живеене“ в Пловдив след местните избори
Важно Градът Най-добрият квартал Община Пловдив Пловдив Важно

Обявяват „Най-добрият квартал за живеене“ в Пловдив след местните избори

Традиционната за Пловдив класация „Най-добрият квартал за живеене“, която се реализира по идея на Дарик радио, като продължение на националната кампания „Най-добрият град за живеене“ и с партньорството на ПловдивПрес приключва малко по-рано от предвиденото. Организаторите умишлено спират класацията в навечерието на местните избори, за да не бъде тя изкривена от предизборните настроения.

Припомняме, че районните кметове на Пловдив дебатираха в студиото на Дарик Радио – Пловдив с водещата Искра Койчева по различни важни за районите и града теми като „Сигурност и спокойствие“,  „Улична мрежа, удобен транспорт и места за паркиране“, „Площадки за спорт на открито, зали за танци и фитнеси“, „Достъпна градска среда за хората с увреждания“, „Зелени площи, пейки на обществени места, места за разходки, детски площадки и градини, обществени тоалетни“. За да даде точна картина на състоянието и развитието на районите в Пловдив, инициативата се ръководи от най-актуалните европейски и световни принципи и изисквания за градската среда и добрия начин на живот.

Гласуването в класацията започна на 1.11.2022 година и беше предвидено да продължи до 01.10.2023 чрез интернет – в официалните сайтове и страниците на Дарик Пловдив и Пловдив прес. Заради наближаващите местни избори и с желанието класацията да излъчи достоен победител, без намесата на политически страсти, гласуването е прекратено и победителят ще бъде официално обявен след приключването на местните избори на 29 октомври.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...