майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Градът » Благотворителна кампания „Вместо цвете, дари надежда на Ади“ в Математическата гимназия на 15 септември
Градът Образование Пловдив

Благотворителна кампания „Вместо цвете, дари надежда на Ади“ в Математическата гимназия на 15 септември

Благотворителна кампания „Вместо цвете, дари надежда на Ади“ ще бъде организирана в Математическата гимназия в Пловдив на 15 септември.

Първият училищен звънец за учебната 2023/2024 година за учениците в МГ „Акад. Кирил Попов“  ще удари  в 10.30 часа. Официалното откриване ще е в двора на училището, където всички ученици и ще бъдат приветствани от директора на гимназията Веселина Карапеева и учителския колектив.

За втора поредна година Математическа гимназия „Акад. Кирил Попов“ Пловдив организира кампания за първия учебен ден под надслов „Вместо цвете, дари надежда“.

Тази година училищното ръководство взе решение и се включва към кампанията за набиране на средства в помощ на четиригодишния Адриан Александров.

Адриан е диагностициран с раково образувание невробластом, което засяга предимно малки деца. Вече е преминал през две животоспасяващи операции и сега има нужда от скъпоструващо лечение в Турция.

Във връзка с това, ръководството на гимназията отправя призив към всички ученици, родители и приятели на първия учебен ден заедно да подкрепят една благородна кауза – „Вместо цвете, дари надежда на Ади“.

Дарителската кутия ще бъде поставена и на входа на училището. Всички желаещи да подкрепят Адриян и неговото семейство в този нов етап на лечение и упорита битка, могат да го направят чрез дарение на посочената сметка.
Банка ДСК
IBAN: BG71STSA93000027735865
Титуляр: Рени Миткова Митева
Или
Revolut номер: @reni2ec6d

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...