майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » Кандидатът Старибратов: Ще предизвикам дебат за Альоша
Избори 2023 Мнения

Кандидатът Старибратов: Ще предизвикам дебат за Альоша

Ивайло Старибратов
Ивайло Старибратов

„Разчитам на широка подкрепа. Сериозен проблем на Пловдив е транспортът, инфраструктурата, разкопаването, чистотата на града. Най-голямата ми сила е в дигитализацията – да направим дигитална законност и администрация, включително и дигитализация на културните ценности на Пловдив. Има много възможности за коритото на река Марица и алтернативни, не само от бюджета“, заяви в „Още от деня“ по БНТ проф. Ивайло Старибратов, кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от коалицията ПП-ДБ.

По думите му бюджетът на Пловдив е нереалистичен основно в приходната част. Според Ивайло Старибратов са необходими външни финансирания за града с цел да бъде променена цялата инфраструктура на Пловдив.

„Към момента не е необходимо да се вдигат местните данъци, както и билетите за градския транспорт, но системата трябва да се оптимизира. Имаме идея да се направи закон за Пловдив по подобие на този в София“, коментира Ивайло Старибратов.

„С Манол Пейков сме приятели и аз считам, че ще работим много сериозно заедно в тази кампания. Надявам се, че неговите привърженици ще подкрепят и мен. Разчитам на доста по-широка подкрепа, тъй като съм популярен в града от значително време. Все пак съм бил директор на математическата гимназия и твърде много ученици са започнали при мен.“

„Има повод да се говори за преместването на паметника на Альоша. Със сигурност ще предизвикам подобен дебат. Неговото място трябва да бъде заето от някоя от личностите, на които България е разчитала и трябва да отдаде почит“, допълни той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...