майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Бившата приятелка на прокурорския син показа снимки със следи от насилие
България Важно

Бившата приятелка на прокурорския син показа снимки със следи от насилие

Снимка: Мироглед

Ден след като стана ясно, че, според обвинението, прокурорският син Васил Михайлов е заплашвал бившата си приятелка, тя излезе с публикация в социалните мрежи. Боряна Рангелова написа, че може да покаже стотици снимки, на които си личи, че е бита. Пред пернишкия сайт Мироглед Рангелова е показала и кадър след побой.

„Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен , когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах“, разказва Боряна.

Според 20-годишното момиче, тя приключила взаимоотношенията си с него, когато мярката му за неотклонение била изменена от съда. Той обаче посочил нейния адрес за изтърпяване на наказанието.

„Три седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми . Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала“, твърди Боряна.

Освен на нея, Михайлов посягал също и на малката си сестра и майка си, казва още Боряна.

Междувременно защитата на Михайлов заяви, че не е изключено да поискат отвод на прокурора от Софийската районна прокуратура заради „ритеснителни обстоятелства“, предаде NOVA.

„Смятам, че е налице едно влечение професионално или от друго естество, което аз не мога да обясня, поведението на този прокурор е тревожно. Също така обезпокоително за мен и семейство на Васил е, че от близо 200 прокурори, които са ангажирани в СРП, странно, но случайният подбор определя един и същ обвинител, по които протичат преписките на Васил Михайлов“, каза Любомир Таков, адвокат на Васил Михайлов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...