A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Спорт » Тимонов към феновете на Спартак след уволнението на Бачков: Извиняваме се!
БГ Футбол Спартак Спорт

Тимонов към феновете на Спартак след уволнението на Бачков: Извиняваме се!

Спортният директор на Спартак Пловдив Тодор Тимонов в официалния сайт на клуба се извини на феновете за загубата от Марица с 0:5 за Купата на България. От името на цялото ръководство, бившият халф обеща, че днес (15 септември) ще бъде обявен новият треньор на отбора след уволнението на Данаил Бачков. По неофициална информация това ще е бившият футболист на Локомотив Пловдив Георги Мечечиев.

Припомняме, че привържениците на тима от Кючук Париж възнегодуваха срещу отстраняването на Бачков, отколкото от играта на синьо-белите в дербито срещу Марица.

Ето какво гласи официалната позиция на ФК Спартак:

Уважаеми привърженици на Спартак,

От името на ръководството на клуба искам да ви благодаря за страхотната подкрепа, която ни оказахте в мача с Марица и въпреки тежката загуба бяхте с нас до край.

Искаме да ви поднесем нашите извинение за това, че с представянето си на терена по никакъв начин не отговорихме на тази страхотна подкрепа.

Нашата основна цел е влизане във Втора лига и по никакъв начин няма да направим крачка назад и ще направим всичко възможно още следващата година да върнем любимия ни отбор в професионалния футбол.

Утре (б.р. 15 септември) ще обявим новия треньор, който трябва да надгради направеното до тук от Данаил Бачков, на когото още веднъж искам да благодаря за работата в Спартак.

Тодор Тимонов

Спортен директор на Спартак

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...