майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » Славчо Атанасов: Смрад се носи от прословутата дупка на ул. „Петър Стоев“
Важно Избори 2023 Пловдив Пловдив Важно Политика

Славчо Атанасов: Смрад се носи от прословутата дупка на ул. „Петър Стоев“

За съжаление, няма как да ви предадем миризмата, която се носи под прозорците на хората. Очевидно, жива душа няма на обекта, две помпи работят, без особен ефект. В прословутата дупка на ул. „Петър Стоев“ се събира отпадна вода и предмети, които не искаме да описваме. Това заявява Славчо Атанасов, койт бе издигнат като кандидатът за кмет на Пловдив от Коалиция „Съединени за Пловдив“.

„Хората са не просто разтревожени, те вече са гневни. Не е ясно кога ще свърши кошмарът им, кога ще имат пак улица, а не изкоп. Кога интересите им ще бъдат по-важни от интересите на кметове и фирми“, казва Атанасов.

Той допълни, че в понеделник представителите на „Съединени за Пловдив“ в Общински съвет ще поискат от заместник-кмета по строителство и инвестиции информация как точно е планирал този напълно нелогичен ремонт, който няма как качествено да бъде завършен в приемлив срок.

„Ние искаме очни и ясни линейни графици от ВиК, съгласувани с община Пловдив кога започват и кога свършват ремонтите навсякъде в града. ВиК – Пловдив да излезе с екшън план как ще продължи и кога ще приключи конкретно ремонтът на ул. „Петър Стоев“. „Български ВиК холдинг“ АД и принципала му МРРБ да отговорят как точно осъществяват планирането и изпълнението на отделните проекти и кой осъществява контрол върху тях“, допълва Славчо Атанасов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...