майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Борисов: Вежди ми е приятел. Тагарев трябва да е напълно подготвен, когато се изказва
България Важно Политика

Борисов: Вежди ми е приятел. Тагарев трябва да е напълно подготвен, когато се изказва

Бойко Борисов

„Вежди Рашидов ми е приятел. Велик скулптор направил много. Направи грешка, мога само да съжалявам, че не е в парламента, но решението е правилно“, заяви пред в кулоарите на НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призна, че в други партии подобни грешки не се наказват, но за съжаление в ГЕРБ не е така.

Преди няколко дни пред БНТ самият Рашидов коментира ситуацията и отношенията с Борисов така: „Отидох в политиката като идеалист, но през 2009 г. това беше един друг ГЕРБ. Отказах третия мандат на Борисов рано сутринта, а на обяд закарах Боил Банов да се кълне. След това отидох да бъда депутат, защото Борисов ме попита искам ли Пловдив област – на мен ми беше все едно къде – мен хората ме обичат. Аз винаги съм бил много лоялен човек. Турчин стане ли ти приятел, не си гледай гърба. Аз бях приятел на Бойко Борисов, дори загърбвах грешките му, защото това е тип хигиена на морала към приятелството. Но накрая се оказва, че само ти си бил лоялен. Днес Бойко Борисов не вярвам да ми е приятел, той си има други приятели, но да е жив и здрав“, каза Рашидов.

„Това, че подкрепяме правителството не значи, че някъде ако не се справят с работата или допуснат грешка, ние само защото ги подкрепяме ще си мълчим или няма да се поправя това нещо“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ смята, че случаят с дрон с боеприпас напомня на този с кораба „Вера Су“. Той разкритикува и изказванията на военния министър Тодор Тагарев, но все пак каза, че той се ползвал с доверието му. „Когато излиза пред медиите по такъв случай, трябва да излезе напълно подготвен. Откъде, как, защо, това е чувствителна тема. Когато се разбере, да излезе и да го разкаже“, настоя бившият премиер.

За обвиненията от Корнелия Нинова, че стои зад протестите на зърнопроизводителите, които искат да свалят правителството, което той подкрепя, Борисов изрази надежда, че това е шега.

„Като го свалим, ще поканим нея в правителство ли? Тя е – добър ден – Бойко Борисов. Приемам го като шега“, заяви той. И уточни, че очаква много по-адекватни мерки от правителството./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...