A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Градът » Георги Титюков с награда от „Кмет на годината“
Градът Общество Община Пловдив

Георги Титюков с награда от „Кмет на годината“

Георги Титюков, заместник кмет на Пловдив с ресор “Спорт, младежки дейности и социални политики” получи специалната награда за най-добре реализирани социални проекти в общината от националния конкурс “Кмет на годината”, организиран от Kmeta.bg. Призовете бяха връчени на тържествена церемония днес, 19 септември 2023 г., в столичния хотел „Маринела“.

Заслужената награда е оценка на успешната политика на заместник кмета и работата на екипа му в общината. За периода на мандата му, привлечените в бюджета на Пловдив средства за социални проекти са почти 200 милиона лева – европейско финансиране и по делегирани дейности от държавния бюджет. По-голямата част от тази сума е в проекти от последните две, трудни във финансово отношение години.

Георги Титюков е председател на партия “Кауза България”, която ще участва в предстоящите местни избори в коалиция с няколко знакови пловдивски политически формации по името “Съединени за Пловдив”. Макар и разнородни по убеждения, “Кауза България”, ВМРО-БНД, Земеделски съюз “Александър Стамболийски”, “Партия на зелените”, “Воля”, “Атака” и “Новите лидери” се обединиха в името на нормалността в управлението на града и за да върнат вземането на важните за Пловдив решения обратно под тепетата. Те вече издигнаха опитния и уважаван политик Славчо Атанасов за кмет на община Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...