A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Градът » Почина обичана лекарка от УМБАЛ „Свети Георги“
Градът Общество Пловдив

Почина обичана лекарка от УМБАЛ „Свети Георги“

Почина д-р Мануела Йончева, началник на Вътрешно-консултативни кабинети към УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. Тъжната новина съобщиха от болницата.

С голямо съжаление и тъга споделяме тъжната вест за загубата на нашия колега и приятел д-р Мануела Йончева, началник на Вътрешно-консултативни кабинети към УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. Д-р Мануела Йончева бе изключително признат специалист в областта на вътрешните болести. Своето образование тя придобива в Медицинския институт „Иван П. Павлов“ в Пловдив, където завършва „Медицина“ през 1987 година. През годините тя допълва своите познания и умения с допълнителни специализации по ендокринология и кардиология, стигайки до висок професионален стандарт.
Дълбоко скърбим за загубата на д-р Йончева и ще запазим нейната памет жива в сърцата си. Тя остава вдъхновение за всички нас да продължим нейната работа и да се стремим към високите стандарти, които винаги подкрепяше и насърчаваше.
Изразяваме нашите най-сърдечни съболезнования на семейството и близките на Д-р Мануела Йончева в този тежък момент. Нейната личност и принос към медицината няма да бъдат забравени.
Поклонението ще се състои в събота, 23.09.2023 г. на Централни гробища в Пловдив.
Поклон!

ПловдивПрес изказва съболезнования на близките!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...