Новини от Пловдив » Важно » Леман, изправен пред психологически преглед, прерязал покрива на съседски гараж и извършил измами с паркиране
Важно Спорт

Леман, изправен пред психологически преглед, прерязал покрива на съседски гараж и извършил измами с паркиране

Йенс Леман направи много пари по време на футболната си кариера, но съседите му в Мюнхен явно не са много щастливи, че имат известен и богат съсед.

Германецът трябва да отговаря пред баварския съд за няколко провинения, но поиска психологическа експертиза за бившия вратар, като се вземат предвид антисоциалните действия, които е правил.

„Билд“ съобщава, че Леман е срязал с електрически трион част от покрива на гаража на съседа, тъй като гледката му към близкото езеро е била затруднена, и е направил неочаквани трикове за паркиране.

Легендата на Арсенал използва паркинга на летище Мюнхен, където колата му остана няколко дни и използва електрическо зарядно устройство, но Леман излезе от рампите, като се придържаше към други автомобили, които плащаха редовно сметките си.

Леман извършил това нарушение няколко пъти, а освен това се скарал с полицаи, които спрели колата му, защото шофьорът говорел по мобилен телефон зад волана./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...