A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » Шефът на ДПС в Пловдив паркира като насред бостан и отиде да се регистрира за изборите
Важно Градът Избори 2023 Кадър на деня Пловдив Транспорт

Шефът на ДПС в Пловдив паркира като насред бостан и отиде да се регистрира за изборите

Шефът на ДПС в Пловдив Али Байрям паркира очевадно на забранено място в ул. „Филип Македонски“ срещу Общинския съвет днес и отиде да регистрира листата за съветници и кандидатите за кметове по райони.

Али спря в насрещното мощния джип G-класа, а от колата излязоха важни активисти с костюми и отскочиха отсреща в Цар Симеоновата градина да пият кафе, докато се събере актива на ДПС, за да входират документите за регистрация в ОИК. През това време огромната кола задръстваше оживената улица „Филип Македонски“.

На въпрос на репортер на ПловдивПрес защо е спрял така очевадно неправилно, Али Байрям овърна: „Ама сега да не вземеш да пишеш?! По-добре изтрий снимките.“

За около 40 минути, докато джипът със софийска регистрация задръстваше улицата и правеше компания на паметника на Филип Македонски, доста участници в движението пускаха по една попържня, но кой да ги чуе. Затова време поне две коли на „Паркиране и репатриране“ минаха покрай черния мерцедес, но това не им направи впечатление. Даже една жълта лепенка от кумова срама не лепнаха.  Всички са равни, но съветникът Байрям е по-равен.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...