A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Важно » Георги Гатев, ГЕРБ: Живея, работя и отглеждам детето си в „Тракия”
Важно Градът Избори 2023 Общество Пловдив Политика Район Тракия

Георги Гатев, ГЕРБ: Живея, работя и отглеждам детето си в „Тракия”

Георги Гатев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в неделя номинацията на партията за кмет на Пловдив. Това е кметът на „Тракия” три мандата Костадин Димитров. За кмет на най-младия пловдивски район – „Тракия”, ГЕРБ номинира Георги Гатев.

Кой е Георги Гатев?

От раждането ми през 1987 г. до сега живея само и единствено в район „Тракия” в Пловдив”, започва разказа си Георги Гатев.
Средното си образование завършва в Езикова гимназия „Иван Вазов” с английски език. Продължава да учи в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и придобива бакалавърска степен по политология.

По-късно се дипломира като магистър по финанси в Университета по национално и световно стопанство в София.
„Образованието е ценност за семейството ми. Майка ми е стоматолог, баща ми е с две висши – математик и инженер. Имам по-голям брат с три висши, който работи като IT специалист. Брат ми и аз сме четвърто поколение висшисти по майчина линия. В любов към знанието възпитавам и дъщеря си”, споделя Георги Гатев и продължава:

„Като студент две години ходих на студентски бригади в Аляска. В България работих в три частни фирми общо близо 10 години, докато натрупах нужния ми капитал, за да създам собствена фирма и да започна собствен бизнес от нулата”.

Седем години по-късно Георги Гатев заявява, че ръководи успешен бизнес в сферата на автомобилите и автоуслугите.
„Когато в началото започнах дейността си, от автомобили не разбирах нищо, но от финанси, парични потоци и ръководене на човешки ресурс бях много добре подготвен. Стартирах с банкови кредити, без собствен дом и без автомобил. Към днешна дата всички тези пасиви са превърнати в активи”, уточнява той.

Георги Гатев е женен, с една прекрасна дъщеря.

„Със семейството ми продължаваме да живеем и днес в „Тракия”, защото за мен това е най-добрият квартал за живот.
През изминалите 12 години, начело с кмета Костадин Димитров, бяха изградени детска градина и детска ясла, много съвременни и безопасни детски и спортни площадки, паркове и зелени площи, инфраструктура и достъпна среда, което превърна квартала ни в място, подходящо за отглеждане на деца“, казва кандидатът за районен кмет.

„Споделям политиката на управление, наложена от Костадин Димитров – всеки ден сред тракийци, близо до проблемите и радостите им, защото това са моите съседи, приятели, съкварталци”, вълнува се Георги Гатев.

Той се самоопределя като мотивиран, амбициозен, целеустремен човек с лидерска позиция. Педантично организиран, дисциплиниран, културен, със силно изразено чувство за отговорност и принадлежност (лоялност). Владее много добре английски език. Слуша рок, рап, класическа музика и музиката от 80-те и 90-те.

Георги Гатев е член на ГЕРБ от 2014 година, като не е членувал никога в друга партия. „Участвал съм активно във всички политически кампании през последните 9 години, като член на местната структура на район „Тракия”, редом до г-н Костадин Димитров. През годините винаги съм бил активен в десетки инициативи на ГЕРБ и на г-н Димитров в район „Тракия” – посещения на домове за хора в неравностойно положение, подпомагане с хранителни продукти на трудноподвижни възрастни хора, засаждане на дръвчета, отбелязване на традиционни празници с раздаване на подаръци за жителите на „Тракия”, откриване на спортни събития в района, фестивали в парк „Лаута”, Великденски и Коледни празници и още, и още. И ще продължа да го правя”, завършва разказа си Георги Гатев, номиниран от ГЕРБ за кмет на район „Тракия”.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...