майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » Мече припка по центъра на Михалково (ВИДЕО)
България Важно Девин Инциденти Регион

Мече припка по центъра на Михалково (ВИДЕО)

Мечето в Михалково Стопкадър: ФБ

Малко мече припка по улиците на родопско село, а хората подвикват отстрани и го пазят от местните кучета, които го гонят. Видеото с малкото мече, което тича посред бял ден в девинското село Михалково, обикаля социалните мрежи. Хора  от селото са го заснели как препуска през селото. Според кмета на селото Дамян Ганев мечето не за първи път се появява в Михалково и не е агресивно.

„От няколко дни мечето непрекъснато присъства в селото. Обикаля между къщите. Около 2 годишно е, отбито от майка си. Слязло е от гората от страната на пътя за Кричим вчера. От едната страна на пътя има мантинела, от другата страна е висока подпорна стена и го е подгонила кола и се е уплашило. Невредимо се е измъкнало от селото между магазина за млечни продукти и сградите, по пътя за фабриката за минерална вода. Имало е наблизо майка с дъщеря и са се уплашили от мечето. За съжаление няма храна в гората и затова е слязло в селото. В района има и друга мечка с три малки“, каза Ганев пред СмолянПрес.

За мечето е подаден сигнал в РИОСВ – Смолян.

Припомняме, че мечка с две малки от няколко седмици обикаля из Манчова поляна над село Марково, а преди дни мечка беше видяна и над манастира „Свети Георги“ над село Белащица в Родопската яка.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...