майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » 38-годишен компютърен специалист и предприемач е кандидатът за кмет на „Български възход“ в Пловдив
Важно Градът Избори 2023 Пловдив Политика

38-годишен компютърен специалист и предприемач е кандидатът за кмет на „Български възход“ в Пловдив

ПП „Български възход“ внесе за регистрация кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници в Общинската избирателна комисия – Пловдив.

38-годишният специалист по компютърни системи и технологии Яни Иванов, представител на частния сектор, влиза в предизборната надпревара за кмет с увереност в добрите резултати. „Вярвам, че нашият Пловдив има потенциала да бъде икономически, образователен, културен и духовен център, но му трябва умно управление“, каза след регистрацията той. В предстоящите дни заедно с колегите си ще убеждават пловдивчани, че алтернатива на сегашното управление има и тя е в програмата на „Български възход“.

Веселина Златанска е корпоративен финансист и регионален мениджър на най-големия пенсионен фонд у нас. Тя е кандидатът за кмет на пловдивския район „Централен“.

35-годишният предприемач и баща на две деца Костадин Беларев ще се бори за кмет на район „Южен“.

В район „Северен“ кандидатът за кмет е Таня Николова, 34-годишна майка на син, политолог и експерт-счетоводител. О.р. бригаден генерал Пламен Торлаков, експерт по национална сигурност, е кандидатурата на ПП „Български възход“ за кмет на район „Тракия“.

Специалистът по автобронетанкова техника и бивш командир на 110 логистичен полк – Пловдив о.р. полк. Костадин Добрев ще се състезава в район „Западен“.

Йордан Попов е на 42 години, експерт по аграрна икономика. Той е кандидатът за кмет на район „Източен“ от партията на Стефан Янев.

Листата на кандидатите за общински съветници от ПП „Български възход“ е експертно балансирана. Всички кандидати са с висок образователен ценз и професионална реализация. Водач на листата е кандидатът за кмет Яни Иванов, а втори е опитният общински съветник Димитър Чолаков. „Местният парламент се нуждае от специалисти, които да работят компетентно за пловдивчани. Предлагаме алтернатива за Пловдив!“, смята той./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...