A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Пловдив » Подгряват за Есенния базар „Капана 2023“ от 5 до 8 октомври
Култура Пловдив Пловдив Важно Посоки Празникът

Подгряват за Есенния базар „Капана 2023“ от 5 до 8 октомври

Голяма среща на  български автори и производители ще превърне град Пловдив в център на изкуството, модата и вкусовете!

След десет дни градът на изкуствата и културата, Пловдив, ще бъде домакин на голямо събитие, което обединява български автори и производители от различни области. Есенен Базар „Капана“, организиран от „Капана Фест“, ще се проведе от 5 до 8 октомври и обещава незабравими изживявания за всички посетители.

Събитието ще представи над сто участника, които ще споделят различни техники и стилове в областта на изкуството, модата и производството на висококачествени храни, напитки и козметика. Базарът  ще бъде платформа за иновации и нови тенденции в грижата за тялото и модата.

Посетителите ще имат възможността да опитат традиционни български месни и млечни деликатеси, както и натурален мед, представени от майсторите на вкуса. За най-малките има специално подготвен детски кът с подбрани продукти за развитие и игра, които могат да бъдат закупени по време на събитието.

Музикалната програма на събитието ще осигури приятни и забавни моменти за посетителите, а богатият избор на храна ще разнообрази вкусовете и ще направи Есенен Базар „Капана“ незабравимо изживяване.

Организаторите припомнят, че това е само началото на серията събития, като следващото издание – Коледен Базар „Капана“, ще се проведе от 15 до 26 декември 2023 г.

Заповядайте да отпразнуваме есента и да се потопим в богатството на българската култура и творчество. Очакваме ви на Есенен Базар „Капана‘‘ от 5 до 8 октомври пред часовника на Централна Поща.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...