A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Важно » Виолета Христодулова, БСП: Познаваме проблемите на селата в Община Марица и ще ги решаваме адекватно в интерес на хората
България България Важно Избори 2023 Интервю Марица Местни Избори 2023 Мнения Политика Политика Регион

Виолета Христодулова, БСП: Познаваме проблемите на селата в Община Марица и ще ги решаваме адекватно в интерес на хората

  • Проблемите след наводненията в Трилистник
  • Осветление, канализация, инфраструктура
  • Изграждане на безплатен Общински детски комплекс
  • Бърза и модерна администрация, електронна община

Кандидатът за кмет на Община Марица от Коалиция БСП за България Виолета Христодулова откри своята предизборна кампания с поклонение пред паметника на Васил Левски в село Труд.

Тя получи силна подкрепа от жителите на селото и благословията на отец Кирил в параклиса “Успение на Пресвета Богородица“.

 

„Най-важното в тази кампания е това, че тя ще бъде изключително положителна и изцяло насочена към решаване на проблемите на хората в Община Марица. Аз и екипът ми заставаме зад смели решения, инициативност, диалогичност, толерантност и ще работим за интересите на хората в общината“, каза специално за ПловдивПрес кандидатът за кмет на община Марица.

 

Виолета Христодулова представи и основните приоритети, по които ще работи като кмет на Община Марица:

„Познаваме задълбочено проблемите на селата от района и това ни дава увереност, че можем да бъдем полезни и адекватни за решаването на всеки проблем. Например положението след наводненията в Трилистник. Има много проблеми в инфраструктурата, осветлението на населените мест. Ще работим за повишаване на бързината при административното обслужване на хората и бизнеса. Това са само малка част от приоритетите заложени в нашата програма. Залагаме на електронната община, защото живеем в изключително модерно време, човек държи света в телефона си и това е много важно за всеки един от нас, пести време и на хората, и на бизнеса.

В сферата на образованието ще подкрепяме училищата по всякакъв начин, за решаване на конкретните им проблеми – подръжката на сградния фонд, инвестиране в допълнителната квалификация на педагогическите специалисти. Дългогодишна наша мечта е изграждането на Общински детски комплекс, в който да се предоставят безплатни занимания по интереси на децата.

Наша основна цел е да създадем една спокойна, сигурна среда за младите хора. Да могат да развиват своя бизнес, да живеят в подредени села, да имат добра комуникация с общината, да получават бързи административни услуги и така да остават тук, в Община Марица. Нашата амбиция е да я превърнем в модерна и просперираща община.“

Кандидатът за кмет на Община Марица от Коалиция БСП за България е с номер 1 в бюлетината, а мотото на кампанията е „За по-добър живот в община Марица“.

 

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023\Купуването и продаването на гласове е престъпление

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...