A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Десетки доброволци почистиха село Гълъбово по призив на Мария Камбурова
Важно Избори 2023 Куклен Политика Регион

Десетки доброволци почистиха село Гълъбово по призив на Мария Камбурова

Над 60 доброволци взеха участие в днешното почистване на село Гълъбово. Благодаря за подкрепата на кандидата за кмет на община Куклен Елена Филева и кандидатите за общински съветници Асен Аврамов, Димитър Димитров, Верадин Митков и Гюлбахар Мусова. Това заяви Мария Камбурова – кандидат за кмет на Гълъбово от МК „Партия Консервативна България“.

Въоръжени с метли, лопати и гребла  хората успяха да почистят цялата главна улица и двата площада в селото след 4 часа работа.

„Основната мотивация на всички хора трябва да бъде това, че е много по-приятно да живееш в чисто и подредено място. Ще продължавам както самостоятелно, така и групово, да го правя, защото има смисъл. Моето село Гълъбово има нужда от тази промяна. Така даваме пример на бъдещите поколения как трябва да се държи един отговорен гражданин. Вярвам, че ще се справим, защото има хора, които ги е грижа и с общи усилия са се обединили, за да се преборят с това безхаберие и да направят селото по- чисто, по-приятно и да бъде пример“, каза още Мария Камбурова.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023\Купуването и продаването на гласове е престъпление

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...