A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Важно » Атанас Калчев с остра позиция: Длъжен съм да говоря по повод лъжите…
Важно Избори 2023 Кричим Мнения Регион

Атанас Калчев с остра позиция: Длъжен съм да говоря по повод лъжите…

Атанас Калчев, кмет на Кричим
Кандидатът за кмет на Кричим Атанас Калчев, издигнат от „Движение нашият град“ излезе с остра позиция по повод спекулации в публичното пространство от конкуренти, които правят внушения за кандидатурата му.
Ето какво публикува Атанас Калчев:  
Уважаеми съграждани, приятели, съмишленици и симпатизанти,
по повод зачестилите спекулативни и манипулативни твърдения от страна на определени кандидати в местните избори във връзка с моята кандидатура за кмет на община Кричим, съм длъжен да изкажа пред всички вас моята категорична позиция за тези явни лъжи.
За предстоящите избори не съм искал и не съм търсил каквато и да било подкрепа явна или неявна, от която и да било партия, независимо дали е или не е парламентарно представена.
За пореден път съм издигнат като кандидат за кмет единствено от партия „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД „, на която съм и председател. Основен принцип на нашата партия е участие в местните избори като самостоятелен политически субект, без каквито и да било „сглобки“, „некоалиции“ и всякакви други договорки и/или политически пазарлъци.
Местното самоуправление и развитието на една община е отборна работа на кмет и общински съвет, и ние от „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД “ вече четири мандата го доказваме.
Единствената подкрепа, която търсим и искаме – аз като кандидат за кмет и кандидатите за общински съветници от „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД „, е вашата подкрепа и доверие!
Ние от отбора на „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД „, сме уверени, че независимо от жалките опити за разпространяване на откровени и явни лъжи за някакви задкулисни договорки с определени персони от други партии, имате сърце, разум и житейски опит, за да разграничите наглата лъжа от категоричната истина.
За разлика от някои други „играчи“ на предизборната сцена, ние от „ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД “ винаги заставаме пред вас открито – с имената, лицата и своя авторитет, защото сме един отбор и винаги сме следвали правилото, че дори и в политиката трябва да има морал!
Лъжата, спекулациите и манипулациите са присъщи на слабите, на тези, които нямат знанията, уменията и опита за местно самоуправление и местно развитие, и техен единствен инструмент са лъжите с цел извличане на полза в свой личен интерес.
Вярваме на нашите поддръжници и симпатизанти, че разумът и този път ще надделее и всички ние заедно няма да позволим управлението на нашата община да бъде предоставено на разни „сглобки“, „некоалиции“, на нагли лъжци и манипулатори, каквито всъщност са някои от кандидатите.
Аз като кандидат за кмет и кандидатите за общински съветници не търсим каквато и да било политическа подкрепа, търсим единствено вашето доверие и вашата подкрепа. Така е било на всички предходни местни избори, така е и на настоящите избори.
Развитието на една община трябва да бъде в резултат на ясна програма, последователна и активна работа, а не на опити за манипулиране на общественото мнение за сметка на името и достойнството на някой друг.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...