A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Бизнес » „Медикус, Денто, Галения“ ще покаже новости в медицината и стоматологията от 12 до 14 октомври в Пловдивския панаир
Бизнес Важно Градът Здраве Общество Пловдив

„Медикус, Денто, Галения“ ще покаже новости в медицината и стоматологията от 12 до 14 октомври в Пловдивския панаир

За поредна година специализираното изложение „Медикус, Денто, Галения“ ще събере на едно място здравни експерти, стоматолози и лекари с водещи производители и представители на денталната, фармацевтичната и медицинска индустрия. Това е 27-ото издание на форума и ще се проведе от 12 до 14 октомври в Международен панаир Пловдив. Експозицията ще представи най-актуалните тенденции и научни постижения в различни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. Специалистите ще открият модерно оборудване и инструменти за диагностика и лечение, за профилактика и превенция.

Засилва се тенденция към дигитализация на лечебните практики и управление на медицинската апаратура чрез удобни приложения. Водещи европейски компании и български представители предлагат лазерни технологии и инструменти в областта на имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия. Предстои премиерата на нов вид саморегулиращи се пасивни брекети и последно поколение импланти, които са ефикасни и при имедиантно натоварване. Стоматологичните специалисти ще открият пълната гама от ортодонстки материали и аксесоари, шини, клещи за алайнери и децинфектиращи кутии за алайнери, полиращи пудри и пасти, аспирационни и хирургически канюли. На „Медикус, Денто, Галения“ ще бъдат представени най-новите дентални рентгенови апарати и софтуерни технологии от лидер в денталната образна диагностика.

Посетителите ще се запознаят с 5-звездната рентгенова система CS 9600 3D, носител на наградата BEST OF CLASS TEHNOLOGY AWARD. Експозицията включва последно поколение лазери за бързи и успешни резултати в стоматологията, физеотерапията, дерматология, УНГ, лазерпунктурата и дори ветеринарната медицина. Лекари и зъболекари ще намерят професионални бинокулярни увеличителни очила и LED оптични системи за тях, които гарантират кристален образ с максимална детайлност и възможност за индивидуализация според вида и начина на работа. Иновации от последно поколение и персонални решения обещават изложителите на Медикус, Денто, Галения 2023.

Изложбата ще покаже как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии. Пространствените възможности в Международен панаир Пловдив създават прекрасни условия за комплексно представяне на експонатите, в един цялостен завършен дизайн. Специализираната аудитория получава както техническа, така и визуално организирана информация./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...