A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » МК „Обединени земеделци“ откри предизборната си кампания
Избори 2023 Политика Регион Родопи

МК „Обединени земеделци“ откри предизборната си кампания

МК „Обединени земеделци“ откри предизборната си кампания. В съботния ден кандидатът за кмет на община “Родопи“ Георги Цанков, кандидатите за кметове и съветници от МК “Обединени земеделци”, започнаха своя ден с молитва за успех и здраве в църква “Св.Харалампий“ в село Храбрино.

Молитвата прочетена от отец Димитър в храма е символичен начин за изразяване на ангажимента към духовните ценности и идеали на всички присъстващи на събитието.

След края на молитвата, отец Димитър благодари на Георги Цанков за годините, в които винаги е помагал на всички храмове на територията на общината и му пожела успех.

Денят за съмишленици на коалицията продължи със събитие в ресторант “Стария Явор“, където бе дадено и началото на предизборната кампания.

Местната коалиция “Обединени земеделци”, която представлява съюза между ПП Обединени Земеделци, ПП БЗНС, ПП ВМРО, ПП Зелените и Гражданското обединение “Форор“, ще участва във вота на 29 октомври, като предлага компетентни кандидати за  общински съветници, кандидати за кметове на населени места, кандидат за кмет на общината, както и адекватна програма за бъдещето развитие на община „Родопи“. В бюлетините коалицията е под номер 69.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023\Купуването и продаването на гласове е престъпление

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...