A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Градът » Предават на съд двама мъже, опитали да подкупят полицаи в Пловдивско
Градът Общество Пловдив Съд и Прокуратура

Предават на съд двама мъже, опитали да подкупят полицаи в Пловдивско

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо  47 -годишен мъж.  На 22.05.2023 г. на автомагистрала „Тракия“ в землището на село Белозем, обл. Пловдив, е дал подкуп  в размер на 50 лева, на двама полицейски служители, за да не извършат действия по служба и да не му съставят акт за установяване на административно нарушение за това, че използва мобилен телефон без устройство по време на управление на автомобила.

Мъжът притежавал товарен камион „Мерцедес“ и се занимавал с доставка на плодове и зеленчуци. На 22 май 2023 г. той пътувал в посока към Бургас. На автомагистрала „Тракия“ в района на  Белозем бил спрян от полицейски патрул. Служителите на МВР извършили проверка на документите и му съобщили, че ще му бъде наложено административно наказание за това, че е разговарял по мобилния телефон по време на движение. За да не му съставят акт, шофьорът предложил подкуп от 50 лв. Служителите на МВР не взели банкнотата и веднага уведомили дежурния разследващ полицай.

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт и спрямо 58 -годишен мъж, за това, че на 04.06.2023 г. в Раковски е дал подкуп от 50 лева на полицейски служители, за да не извършат  действия, свързани с търсене на административно-наказателна отговорност от него като водач на товарен автомобил.

На 4 юни 2023 г. той управлявал товарния автомобил в посока към животинския пазар в Раковски и бил спрян за проверка, като полицейските служители установили, че превозва животни без да притежава необходимата документация. За да не му съставят акт, мъжът предложил на полицаите подкуп от 50 лв. Служителите на МВР не взели парите и веднага уведомили дежурния разследващ полицай.

Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредителни заседания по внесените обвинителни актове./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...