A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Регион » Община Стамболийски инвестират в собствена техника за асфалтиране и ремонти
Регион Стамболийски

Община Стамболийски инвестират в собствена техника за асфалтиране и ремонти

Кметът на община Стамболийски, Георги Мараджиев, обяви решителна промяна в управлението на инфраструктурните проекти. Във време, когато множество кандидат кметове търсят затваряне и разпродажба на Общинско предприятие „БКС“, Мараджиев, общинска администрация и общинските съветници от ПП „ГЕРБ“ вървят в различна посока. Те вземат решение за закупуване на собствена техника и асфалтиране на улици без външни изпълнители.

Част от средствата за закупуване на асфалтополагаща машина, бобкат, комбиниран багер и валяк ще бъдат осигурени от държавата. Общината ще инвестира половин милион лева в асфалт и близо 350 000 лева за собствена техника.
,, Ще асфалтираме сами, без обществени поръчки, губене на време и ресурс! Асфалтополагащата машина до две седмици я купуваме. Валяк имаме, с който да започнем. Имаме играна обществена поръчка за бобкат и комбиниран багер, а парите ще дойдат от отчисленията. Така с наша техника ще сме мобилни в цялата община!“ заяви Мараджиев.

Притежавайки работещ бетонов възел и камион миксер, общината започва ремонта на тротоари с ресан бетон. Този нов подход ще помогне в затварянето на кръга от услуги и намаляването на разходите за асфалтиране и ремонт на тротоари в следващите години.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...