Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » Местни Избори 2023 » Илиян Лалев, ГЕРБ: За мен е приоритет да помогна за решаването на проблемите в „Северен“
Местни Избори 2023

Илиян Лалев, ГЕРБ: За мен е приоритет да помогна за решаването на проблемите в „Северен“

„Роден съм в район „Северен“ и цял живот съм живял тук. Запознат съм с проблемите на хората и наболелите теми в района и съм готов да помогна за решаването им“, с тези думи се обърна към жители на „Северен“ кандидатът за кмет на района на ГЕРБ Илиян Лалев.

Той, придружен от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Слави Георгиев, Йордан Илиев и Гошо Къчков, обиколиха част от кварталите на района, разговаряйки с местните граждани за тревогите и затрудненията, пред които са изправени.

Сред най-често споделяните проблеми бяха за почистването на коритото на река Марица, страхът от наводнения и бедствия, чистотата по улиците и междублоковите пространства, зелените площи и нередовния градски транспорт.

„Искаме транспортът да бъде общински, а не частен“, посочиха кършакалии пред кандидата за районен кмет.

„С екипа ми ще работим за довършването на ремонтите, които се провлачват с години, както проект за изграждането на нов мост на река Марица, за да се облекчи трафика. Това са сред най-важните ни задачи и амбиции“, заяви Илиян Лалев. Той срещна голямо разбиране и подкрепа от гражданите от кварталите на район „Северен“.

Кандидадите на ГЕРБ в Пловдив са с № 7 в трите бюлетини на изборите на 29 октомври.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...