Новини от Пловдив » Бизнес » „Медикус, Денто, Галения“ 2023 показва новостите в диагностиката и лечението
Бизнес България Важно Градът Здраве Пловдив Пловдив Важно

„Медикус, Денто, Галения“ 2023 показва новостите в диагностиката и лечението

„Медикус, Денто, Галения“ е отправната точка за новостите и тяхното бързо навлизане в практиката”, каза при откриването на 27-ото издание на специализираната изложба главният директор на Международен панаир Пловдив доц. д-р Иван Соколов. Той подчерта, че експозицията представя последно поколение медицинска техника и консумативи, инструментариум и терапии. Участват близо 50 изложители – производители, дистрибутори и представители на утвърдените брандове от областта на медицината, стоматологията и фармацията.

Областният управител на област Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев изтъкна в приветствието си, че светът на медицината се дигитализира по-бързо от всички останали области и „Медикус, Денто, Галения“ отразява тази тенденция. „Със сигурност на 27-ото издание ще видите последните иновации и постижения, както и персонални решения за специализираната аудитория“, заяви той, преди да обяви изложбата за официално открита.

В специален поздравителен адрес по повод 27-ото издание министърът на здравеопазването проф. д-р Христо Хинков  открои ролята на Международен панаир Пловдив в организирането на проявата, която среща науката с практиката, изгражда контакти и развива партньорства в областта на медицината.

В официалното откриване участваха също г-н Александър Държиков, председател на Общински съвет – Пловдив, заместник-кметът по „Екология и здравеопазване  г-н Анести Тимчев, д-р Трифон Антонов – председател на Районната колегия на  Българския зъболекарски съюз.

Посетителите имат възможност да разгледат щандовете на „Медикус, Денто, Галения“ 2023 в Палата 7 в следващите три дни.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...