Новини от Пловдив » Асеновград » Петко Чирпанлиев: Време е за ново начало в Нареченски бани заедно с Величка Кучмова!
Асеновград Важно Избори 2023 Местни Избори 2023 Политика Регион

Петко Чирпанлиев: Време е за ново начало в Нареченски бани заедно с Величка Кучмова!

Кандидатът за кмет на община Асеновград от коалиция “БСП за България“ Петко Чирпанлиев се срещна вчера с жителите на курорта Нареченски бани. Пред присъстващите в експозионната зала на НЧ „Христо Ботев 1945г.“ Петко Чирпанлиев акцентира върху подобряването на инфраструктурата на населеното място, опазването и развитието на културните традиции, както и възможности за популяризиране на Нареченски бани като курорт от национално значение заради ползите на минералната и лековита вода в региона.

Жителите на Нареченски бани обсъждаха и темата за сметосъбирането, както и включването на обособени места с платено паркиране, чийто приход да бъде в полза на бюджета на кметството.

Кандидатът за кмет на с. Нареченски бани Величка Кучмова увери хората, че ще работи за тях, защото те са нейният работодател. Тя сподели, че като стане кмет, ще организира ежемесечни срещи с жителите на селото, за да дискутират наболели проблеми и да търсят заедно решение за тях.

„Като едно голямо семейство“, изрази подкрепата си Петко Чирпанлиев. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от коалиция “БСП за България “ д-р Емил Караиванов – председател на Общинския съвет на БСП – Асеновград, Гео Караданов, Елена Даракчиева и Александра Бакларева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...