Новини от Пловдив » България » България » Политика » Илиян Лалев, ГЕРБ: Решаваме проблемите в „Северен” с подкрепата на общинските ни съветници
Важно Градът Избори 2023 Местни Избори 2023 Общество Пловдив Политика

Илиян Лалев, ГЕРБ: Решаваме проблемите в „Северен” с подкрепата на общинските ни съветници

Решаване на проблема с паркирането, нови спортни площадки и места за отдих, тротоари и осветление – това са част от темите, които жителите на пловдивския район „Северен” поставят при всекидневните срещи на кандидата за кмет на ГЕРБ Илиян Лалев.

Всички тези въпроси са заложени в управленската ни програма и ще намерят своето решение стъпка по стъпка. Приоритетно трябва да се довършат ремонтите, които създават неудобства на гражданите. От първия ден започваме работа по поставените от гражданите проблеми, увери Илиян Лалев.

Реновиране на ул. „Брезовска”’, нови тротоари, паркоместа и повече зелени площи поискаха живеещите на ул. „Брезовска” и ул. „Зайчар” от кандидатът за кмет на район „Северен” от ГЕРБ. Според тях е абсурдно моментното състояние на ул. „Брезовска”, както и тротоарите по нея. „Паркирането е проблем в целия град. От три години искаме от кмета на „’Северен”’ да изгради паркинг, но това не се случва”, сподели Радка Друмева.

„Имам подкрепата на нашия кандидат за Пловдив Костадин Димитров. Ще се учим от неговия опит в район ‘”Тракия”’ и ще го прилагаме и тук”, отговори Илиян Лалев и допълни, че много ще разчита на комуникацията с хората.
Заедно с Илиян Лалев бяха кандидатите за общински съветници Йордан Илиев, Анастасия Маташева и Слави Георгиев, които също се запознаха с исканията на жителите на „Северен” и заявиха, че ще работят съвместно за облагородяването на района.

Подкрепете ни с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на район и общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...