Новини от Пловдив » България » БОП арестува 44-годишен с над 13 хил. файла детско порно в Стара Загора
България Важно Крими Съд и Прокуратура

БОП арестува 44-годишен с над 13 хил. файла детско порно в Стара Загора

За разпространение на порногрфия с деца е арестуван 44-годишен мъж от Стара Загора. В акцията на сектор БОП са иззети 13 266 файла с порнографски материали, съдържащи сцени със сексуална експлоатация на деца. На задържания е повдигнато обвинение и е задържан за 72 ч., съобщават от Районна прокуратура.

Мъжът с инициали Н. П. е обвинен за това, че на 18 март 2023 г. в Стара Загора чрез настолен компютър и размяна на данни от точка до точка чрез интернет е разпространявал порнографски материали, за създаването на които са използвани лица на видима възраст под 18 години.

От държавното обвинение изтъкват, че престъплението е с висока степен на обществена опасност предвид естеството на аудиовизуалните материали, големия им брой и лицата, ползвани за създаването им.

Арестуваният е осъждан. Днес ще бъде внесено искане в съда да му бъде наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

За по-малко от 2 седмици това е втори подобен случай. Както вече съобщихме, в Свиленград бе арестуван свещеник за разпространяване и държане на порнографски материали с деца. 50-годишният поп е на служба към Старозагорската митрополия.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...