майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Ива Вълчева: В неделя с номер 1 да върнем славата на Хисаря като столица на туризма у нас
Важно Избори 2023 Интервю Местни Избори 2023 Мнения Политика Посоки Регион Хисаря

Ива Вълчева: В неделя с номер 1 да върнем славата на Хисаря като столица на туризма у нас

Кандидатът за кмет на община Хисаря от БСП за България с номер 1 Ива Вълчева получи пълна подкрепа тази вечер от своите съграждани. Залата на читалище „Иван Вазов“ се оказа тясна за стотиците й симпатизанти, които я аплодираха на заключителната среща от предизборната кампания.

 

Пред пълната зала Ива Вълчева отново подчерта основните задачи, които екипът й ще преследва в стремежа си да превърне Хисаря в столица на туризма у нас. Тя не скри радостта си от горещата подкрепа, която получава от хората в града:

„Залата отново е пълна. Ние така и започнахме. Сега видях, че след всички срещи, след всички разговори, които сме провели във всички населени места, хората отново пожелаха да дойдат да ни видят и днес. Пожелаха да видят каква е визията ни за град Хисаря и населените места в общината. Във всички населени места проблемите са идентични. Като започнем от чистотата, въпросите на здравеопазването, липсата на аптеки, благоустрояването на улици. Най-големият проблем в нашата община, това, което констатираме с години назад, е безводието в село Кръстевич. Това е проблем, както аз казах на събранието, ние сме длъжници на село Кръстевич. Защото в общината се направиха проекти, но не се акцентира на проблема, който е основен за нашата община.

И много други проблеми има, свързани с читалищата, с културата, с развитието на спорта, липсата на спортни площадки в населените места. Кетъринг услугата, която е в детските градини и социалния патронаж – това рефлектира върху изхранването на нашите деца и нашите баби и дядовци. Това са проблеми, които са решими. Но трябва постепенно, поетапно, с добро планиране да се решат.

Също така, в град Хисаря, местният бизнес не среща подкрепа от местната власт. Няма го продукта Хисаря, няма я съвместната работа. За мен подобряването на бизнесклимата е водещо. Защото ние сме туристическа дестинация. Защото туризмът трябва да се развива и трябва заедно с местните бизнеси да се направи поетапна програма за популяризиране на дестинацията Хисаря. Нещата, които трябва да се направят, за да върнем славата си на туристически продукт. Имаме голям потенциал, който не се изпозва в момента.

Кандидатът за кмет на община Хисаря с номер 1 Ива Вълчева призова своите съграждани:

„Нека хората да направят своя избор на 29 октомври. С годините назад те видяха управлението. Нека да бъдат разумни, нека направят избора си със сърце, защото ние можем да им дадем едно ново управление, една нова политика, решаване на проблемите и близост до гражданите на община Хисаря. Гласувайте с номер 1 в интегралната бюлетина за кмет на общината, за кметове на населените места и общински съветници. Вярвам във Вас!“

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023\Купуването и продаването на гласове е престъпление

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...