майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Хората на Хисаря към кандидата за кмет с №1 Вълчева: Ива, с теб сме!
България България Важно Избори 2023 Интервю Местни Избори 2023 Мнения Политика Регион Хисаря

Хората на Хисаря към кандидата за кмет с №1 Вълчева: Ива, с теб сме!

  • Минерален курорт №1
  • Достъпна градска среда, модерна инфраструктура
  • По-добро административно обслужване за граждани и бизнес
  • Хисаря – градът, в който да отгледаме децата си

 

„Хисаря трябва да бъде град, в който спокойно да живеем, учим, развиваме талантите си и да отглеждаме децата си. Аз зная как да направим Хисаря място с достъпна градска среда, да е привлекателен за бизнеса, да опазим историческата памет и винаги да чуваме гласа на гражданите си. Вярвам, че заедно можем да постигнем модернизиране и подобряване на инфраструктурата, образованието, социалните услуги, здравеопазването и спорта“.

С тези думи кандидатът за кмет на Община Хисаря от БСП за България Ива Вълчева се обърна към хората, изпълнили до краен предел залата на читалище „Иван Вазов“ за заключителната среща в кампанията за местните избори.

 

„Ива, Ива – с теб сме!“, скандираха спонтанно стотиците симпатизанти, дошли да видят своите кандидати с НОМЕР 1 в интегралната бюлетина. Срещата започна в 18 часа, а над 500 седящи места вече бяха запълнени, имаше и правостоящи. Жители от цялата община дойдоха да подкрепят Ива Вълчева и листата на БСП за България с водач Пенчо Шапков.

 

„Грижата за хората за мен е на първо място при формиране на програмата за управление“, заяви Ива Вълчева. Като най-важна цел в кметуването си, Вълчева си постави задача да върне блясъка на Хисаря като МИНЕРАЛЕН КУРОРТ N1 у нас. „Ще подобрим рязко административните услуги за гражданите, защото доброто администриране и електронното управление са сред ключовите решения за привличане на инвеститори“, подчерта кандидатът за кмет на Хисаря с НОМЕР 1.

Веднага след избирането си, тя ще създаде Консултативен съвет към кмета на Общината и селските кметове, за да се вземат най-добрите и информирани решения за всяко населено място. За да е приветлив Хисаря и да изчезнат дупките по улиците, веднага ще бъде сформирано общинско предприятие за улични ремонти със съответния годишен календар на работата, който ще позволи дългосрочно планиране и дисциплина във финансите на Общината.

„Ще обърнем внимание на всяка улица, на всеки квартал в Хисаря, на всяко село“, каза Ива Вълчева пред препълнена зала. „Ще развием аптечна мрежа и пунктове във всяко село, за да не пътуват хората за едно хапче с километри до града“, каза кандидатът за кмет с N1 в бюлетината.

Ива Вълчева е категорична, че ще направи реформа за по-добро управление на „Медицински център I Хисар“ ООД, който е 100% общинска собственост. „Ще стане общински здравен център с фокус за доболнична помощ и превенция, а не както досега – една рушаща се сграда“, категорична е Ива Вълчева. „Ще въведем прозрачно управление, за да е ясно във всеки момент за какво се харчат парите на общината, вашите пари, на жителите на нашата прекрасна Община Хисаря“, обърна се към хората Ива Вълчева, а залата избухна в ръкопляскания и одобрителни възгласи.

Водачът на листата на БСП за България с №1 Пенчо Шапков: „Не може да правим СПА центрове за милиони, а градския плаж да тъне в разруха!“

 

Таня Марковска: „Създаваме постоянен Съвет по туризъм, за да превърнем Хисаря пак в СПА столица на България!“

 

Приповдигнатото настроение в залата бе подкрепено и от автентични фолклорни изпълнители.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023\Купуването и продаването на гласове е престъпление

Още по темата

Граждани към Ива Вълчева и кандидатите от БСП: Квартал „Веригово“ е извън Хисаря

Ива Вълчева в Беловица: Общината няма вече да е „мащеха“ за населените места

Ива Вълчева в Паничери: Ние ще променим статуквото

Ива Вълчева: Имаме концепция за налагане на бранд „Хисаря“ на туристическия пазар

Ива Вълчева: Нужно е качествено ново ниво на управление на община Хисаря

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...