майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Кръстьо Врачев: Искам хората да повярват в България, да повярват във „Възраждане“, да повярват в себе си
Избори 2023 Интервю Карлово Местни Избори 2023 Политика Регион

Кръстьо Врачев: Искам хората да повярват в България, да повярват във „Възраждане“, да повярват в себе си

– Господин Врачев, вие сте народен представител и популярен местен лидер на „Възраждане“. Защо решихте да се кандидатирате за кмет?

– Реших да се кандидатирам, защото искам да върна надеждата на хората за едно по-добро бъдеще, което да се реализира на местно ниво, така както го правим от „Възраждане“ на национално. Искам хората да повярват в България, да повярват във „Възраждан“, да повярват в себе си.

– С кое „Възраждане“ се отличава от останалите политически организации?

– „Възраждане“ е много различна организация, защото почива на идеали, любов към родината и посвещение към хората. Това никой не може да ни го вземе, да го пресъздаде или възпроизведе. Защото честността и родолюбието не се учат в западните университети, а в ежедневните срещи с хората, с техните проблеми, битки и малки радости.

– Кои са основните проблеми на община Карлово, според Вас?

– Общината има редица проблеми, но сред основните са – недостатъчно качествената грижа за здравето на гражданите, липсата на аптеки в някои населени места, ниското качество на предоставяната транспортна услуга, невъзможността на настоящата власт да разреши въпроса в безстопанствените животни по хуманен начин.

– А кое е различното във Вашата програма?

– Една от разликите, спрямо платформите на другите кандидати е, че в моята програма има силен акцент върху референдумите като способ за допитване до гражданите за всички важни въпроси, касаещи града и жителите на Общината. Истината е, че не съм чул другите кандидати да говорят за обществени допитвания и съобразяване с волеизявата на гражданите.

– Кои са акцентите в управленската ви програма?

– Основните приоритети в програмата ми са оптимизирането на общинската администрация, изграждането на многофункционална спортна зала, създаване на приют за животни, който да разреши проблема по хуманен начин, премахване на платеното паркиране в Общината, разработване на система за достъп на хората от населените места до медицински грижи и фармацевтични услуги, както и разработване на система за повишаване на стандартите на хранене в детските градини в Общината, чрез насърчаване на собственото производство на плодове, зеленчуци и други видове храни.

– Кой е номерът на бюлетината и защо гражданите да гласуват за вас?

– Номерът е 42. Призовавам хората да подкрепят мен и “Възраждане”, защото единствено ние, и единствено с тяхна помощ, можем да направим България, държавата, за която мечтаем всички – свободна, обединена, независима и благоденстваща.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...