Новини от Пловдив » Важно » Анка Хаджиева е председател на ОбС в Кричим за шести пореден мандат
Важно Избори 2023 Кричим Местни Избори 2023 Политика Регион

Анка Хаджиева е председател на ОбС в Кричим за шести пореден мандат

С пълно мнозинство Общинският съвет на Кричим избра за свой председател Анка Хаджиева. От присъствалите на тържественото първо заседание 12 общински съветници от общо 13, всички единодушно подкрепиха Хаджиева, която е общински съветник за шести мандат.

Та е учител по професия и заместник-председател на Движение Нашият град.

Анка Хаджиева сподели единствено за ПловдивПрес какви са неотложните задачи, по които новият съвет ще работи:

„Каузата на всички съветници в Кричим е една единствена и това е нашият град да продължава да се развива. Аз винаги така съм работила, надявам се, че и през този шести мандат, като председател на Общинския съвет, така ще работя – от днес нататък всички представители на политическите партии да се обединим и да бъдем една партия, и тази партия да бъде Кричим.

Първите задачи са конституирането на Общинския съвет и неговите комисии, така че максимално бързо и ефективно да започнем работа по същество с оглед сроковете, които ни притискат.

Например такса „Битови отпадъци“, актуализации на бюджета, ред други отчети, които задължително трябва да бъдат гледани, без да се бави темпото, което досега сме имали.

Община Кричим трябва да бъде все така самостоятелна административна единица. Все по-благоустроена и предпочитано място за живеене от все повече хора“, каза председателят Хаджиева.

На първото редовно заседание на ОбС Кричим ще се закълне съветничката от БСП Антоанета Атанасова, която в момента е в чужбина по неотложни семейни ангажименти.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...