майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Бизнес » Стартира строителство на Grande Belvedere 2
Бизнес Имоти Пловдив

Стартира строителство на Grande Belvedere 2

Grande Belvedere 2, новото ни жилищно предложение в Пловдив. Разположен е в града с красивата Родопска планина в далечината, това ново строителство излъчва съвременна елегантност и комфорт, съобщава PIMK на фирмения си сайт.

Градската среда на Пловдив се обогатява с нов жилищен проект – Grande Belvedere 2. Г-образната сграда е стратегически разположена със свободна ориентация от север към юг и се представя като към успешния Grande Belvedere 1, с голямата предимство на близостта до важни места като Коматевско шосе, МБАЛ „Еврохоспитал“, Спортен комплекс „Никола Щерев“ и предходния проект Grande Belvedere 1.

Сградата е структурирана в четири независими секции, всяка със собствени входове и по шест жилищни етажа.

Партерният етаж е предназначен както за жилища, така и за гаражи за леки автомобили. Също така, е предвидено сутеренно ниво, обхващащо подземния гараж.

Grande Belvedere 2 ще предложи изключително визуално оформление, съчетавайки класически и традиционни архитектурни елементи, вдъхновени от тосканския стил. Този проект е проектиран със специално внимание към всеки детайл и предлага съвременен комфорт. Всеки етаж е свързан с удобно стълбище и асансьор, което улеснява достъпа до всеки апартамент и го прави подходящ за хора с различни мобилни нужди.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да научите повече за този вълнуващ проект. Новият уютен дом на Grande Belvedere 2 вече ви очаква, споделят от строителната компания.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...